Predškolci na ekskurziji - Palić

 
 
 
10.05.2023. predškolci OŠ "Branko Ćopić" Mladenovo bilu su na jednodnevnoj ekskurziji sa svojim vaspitačicama Verom i Snežom u poseti Paliću i ZOO vrtu.
Iako u ZOO vrtu nedostaje mnogo životinja deca su ipak imala šta da vide i bili su presrećni!
Lepota Palićkog jezera, priroda i prelep parkić sa drvenim spravama za decu upotpunio je njihov boravak tamo! 
 
24 
 
25
26

Сајам књига 2022. и посета Београду

Сајам књига и шетња по Београду

Sajam bg 3

У уторак смо организовали посету Сајму књига у Београду, Народном музеју и Музеју илузија, прошетали Кнез Михајловом до Калемегдана. Ишли су ученици  наставници и директор из школе укупно нас 59.

Било је баш занимљиво, поучно и помало напорно. Носимо у будућност лепе успомене, фотографије и прелепе књиге Надамо се да најкасније за викенд почињете нову књигу да читате.

 

Sajam bg 6

Sajam bg 5

Sajam bg 4

 

 

Екскурзија нижих разреда 18.5.2018.

Извештај са једнодневне екскурзије нижих разреда

Једнодневна екскурзија ученика од 1. до 4. разреда, ученика вртића матичне школе и ученика истуреног одељења из Карађорђева је реализована 18.5.2018. године.

Агенција која је организовала екскурзију је „Конкорд“ из Бачке Паланке.

На екскурзији је било 99 ученика,   oд тога 17 ученика предшколског узраста, 6 учитеља , 2 васпитача и 2 водича. Ученици су били распоређени у два аутобуса. Аутобуси су били уредно прегледани, и испред школе смо кренули у 8 часова. Око 9 и30 смо стигли у Нови Сад и посетили Природњачки музеј.

После тога смо прошетали градским парком и ту су деца доручковала и освежила се.

У 11. часова у позоришту младих одгледали смо представу „Како научити летети“. После представе смо кренули према Фрушкој гори, где смо обишли два манастира „Јазак“ и „Раваница“. После обиласка манастира у Петроварадину смо ручали у ресторану „Бескрај“. У 16 часова смо кренули према Новом Саду у обилазак Дино парка.Посета овог парка децу је веома одушевила изгледом и величином диносаураса.

Из Новог Сада смо кренули око 18 часова, и у Младеново смо стигли око 19 часова и 15 минута.За све време путовања владала је весела атмосфера.У сваком аутобусу је био водич који је давао информације деци о месту кроз који пролазе и њиховом значају.

УЧИТЕЉ: БИЉАНА УЧУР

Београд - 2016/2017

ЕКСКУРЗИЈА

На екскурзији су учествовали ђаци од 1 до 4 разреда основне школе ,,Бранко Ћопић". Ишли су у Београд. Ту су били и ђаци из Карађорђева. Посетили су ZOO врт, Музеј ваздухопловства и требали су да иду на једно јако лепо место али им се заглавио аутобус и нису посетили то место. Ишли су и у манастир.

  • kanacademy
  • phet
  • mozaweb
  • britanica
  • nacgeografy
  • nacgeosrb
  • zvrk
  • danpodan